All Idrett torsdag 31. mars

Postet av Otra IL den 28. Mar 2022

All - idretten for 2.klasse torsdag må flyttes til Evje Flerbrukshall.


Fotballgruppa har da ansvar der kl 17-18
Tour Of Norway

Postet av Otra IL den 22. Mar 2022

På en innklemt fredag i slutten av Mai fyker sykkelrittet Tour Of Norway gjennom bygda, dette blir en folkefest uten koronarstriksjoner.


Otra IL skal bistå arrangøren med løypevakter, og vi henstiller da folk som er medlemmer og de som ikke er til å hjelpe oss med det.

Løypevaktene må være minst 16 år gamle med trafikalt grunnkurs, og Otra IL får kr 200,- pr vakt som da tilfaller den gruppa eller laget du ønsker.

27. mai: Hovden – Kristiansand. Starten går fra Hovden kl 12:40, og mellom kl 15:00 og 16:45 forventes det at alle har passert Evje og Hornnes.

Vakt:

En vaktpost bemannes som en hovedregel 1,5 - 2 timer. Dette varierer selvfølgelig noe da man aldri kan nøyaktig forutsi farten på syklistene. Alle som stiller som vakt får en beskrivelse av sin oppgave på e-post. Det er noe varierende oppgaver for en vakt, men de aller fleste innebærer å stenge en vei ved bruk av sperrebånd. 

Soneleder: 
 Sonelederen er bindeleddet mellom vaktene i de respektive sonene og vaktsjef Tour of Norway. Hovedoppgaven er å sørge for at vaktpostene er fordelt til de respektive vaktposter i henhold til beskrivelsene i Bikemaster (planleggingsverktøy), at vaktpostene følger retningslinjene og instrukser som er gitt, at vaktpostene har mottatt materiell som er nødvendig, samt å sørge for at vaktene i sin sone vet hva de skal gjøre. Soneleder kan gjerne bemanne en vaktpost selv, så lenge hun/han har kontroll på at alle i sin sone er på plass. En soneleder kan ha et sted mellom 10-50 personer i sin sone. 

 

Krav for å være løypevakt: 18 år, eller 16 år med godkjent trafikalt grunnkurs. Man må også ta kurset «Løypevaktkurs e-læring» på følgende lenke: https://ekurs.nif.no/course/index.php?categoryid=122

Logg inn med idrettens id for å komme i gang. 

Dugnadshonorar:

Vi betaler 200, - per vakt og 1000, - per soneleder. Dette utbetales til klubber, foreninger, russegrupper etc. Etter endt oppdrag får soneleder tilsendt en faktura som fylles ut. 

Link til Hovden - Kristiansand etappen:

https://bikemaster.no/kart_v10_il.asp?cid=12702&cs=6hQVxu

Vil du med på folkefesten, ta kontakt med daglig leder på 90791614/tony@otrail.no eller din gruppeleder.


Kanskje en av disse lokale heltene kommer?Husk All Idrett i dag

Postet av Otra IL den 17. Mar 2022

I dag er det All Idrett for andre klasse igjen. Kl 1700-1800 i Evje Flerbrukshall, med Badminton på programmet.