Resultatliste Høgås 30. aug 2024

Postet av Orientering (gren) den 30. Aug 2024

Heie 32 løpere stilte til start denne fine kvelden på Høgås. Det var litt kjøling når sola forsvant og noe bløtt i myrene, men terrenget og stemninga var aldeles nydelig.

Nesten rekorddeltagelse i den lengste løypa, med flere gjeste løpere fra fjern og nær. Himla moro!

Det var en av de som var desidert raskest i dag, Sigurd Oftedal fra Sandnes Orientering løp gjennom den 5,8 km lange løypa på under 3 kvarter.

I mellomlang vant tidligere landslagsløper Marianne Andersen på 37 min, ho er enda i opptrening etter skade. Det ble uansett en respektabel tid på 37,04.

I den korte løypa, som Idar mot normalt hadde lagt kort og  på greit C-nivå, var det kun 3 startende, unge Jorunn Refsnes var raskes der på rett over halvtimen.

Gledelig nok var det også 3 startende på nybegynner løypa, og to dyktige pappaer. Her har vi plass til mange flere.

Nydelig natur og fine løpe forhold på Høgås denne sensommer kvelden

Kanskje flere hadde ønsket å treffe på dette skiltet ute i terrenget :)

Takk for lån av skianlegg, og skihytte til arrangementet. Grunneier Trygve Jokelid er en av de skikkelig greie grunneierne som syns det er moro med aktivitet. Han var på plass under hele arrangementet og snakket med deltagere og arrangører.

Neste løp er på Slammen, 6.september, med Roald Tveit som løypelegger.

Treningsløp 30. august - Høgås skistadion

Postet av Orientering (gren) den 29. Aug 2024

Fredag 30. aug er det Idar Tveit som er løypelegger, det ser ut til å være noen fine løyper.

Løpet går på Høgås kartet, med samlingsplass på skiarenaen/skibua.

Kart:

Kartet er Høgås. Kartene har 5 m ekvidistanse -

Nybegynner 1:5000 og kort 1:7500

Mellomlang og lang 1:10 000

Pris:

Det blir ingen kontant betaling, kun på Vipps #118876 eller direkte på bankkonto 2901.20.24795

Kart kr 20,- For voksne og kr 10,- for barn u/16 år.

Postet av Orientering (gren) den 23. Aug 2024

24 deltagere gjennomført i dag treningsløp på heia mellom >Lauvland og Vånnekrysset, rundt området ved Li gruver. 24 stk har også fullført kravet til svømmeknappen :) Det var veldig vått i terrenget.

Men det ble en gøy opplevelse for de aller fleste, noen har surret mer en andre, moen alle var godt fornøyde med terrenget og veivalgs mulighetene som Hans Gunnar Omdal hadde lagt opp til.

Kortløypa hadde i dag bare 2 (to) deltagere, kanskje derfor Tony kunne dra i land seieren der :)

I mellomlang var det mange med, 14 starta og 12 fullførte med alle postene. Her var Jenny from the Block igjen raskest. Jenny Strømstad har vært ute i flere sesonger med skade, men har fremdeles orienterings kunnskapene intakt..

I lang løypa stilte det fleste gjengangerne, og konkurransen er stor. Men i dag klaffet det for Kenneth, litt heldig at ungguttene Nils Olav og Petter bommet litt. En annen som er rask nok til å slå han var arrangør, og Sigurd tjuvstartet løpet torsdags kveld, og gjennomførte hele løypa før postene ble lagt ut...

Resultater_230824_Vånne.pdf

Treningsløp 23. august

Postet av Orientering (gren) den 21. Aug 2024

Denne gangen har vi en godbit til dere, vi har vært så heldig, og fått gjesteløper Hans Gunnar Omdal fra Vindbjart til å legge løypene for dette treningsløpet.

Hans Gunnar har representert Norge i mange internasjonale løp, og debuterte med en 9'ende plass i VM

Løpet går på Bjorå/Klepp nord kartet, med samlingsplass på langs veien mellom Lauvland og Li gruva,en kan komme til fra moisund v/ rett over broa fra Stemhei på Moisund, eller svinge av ved Galteland på Arendalsvegen. En kan til og med komme dit via Frigstad fra Iveland.

Postet av Orientering (gren) den 16. Aug 2024

Ja, hva skal en si... Reporteren for for denne saken deltok på løpet i går, men har sittet litt små fnisende å ventet på resultatene fra i dag. Og tenkte det kanskje har vært noen kommentarer om terreng, lengder og insekter etter målgang i dag ;)

Uansett, dette var ett skikkelig orienteringsløp for de aller tøffeste løperne! Av alle startende så var det bare Øyvind Kjetså og datter som kom i mål på under timen :)

Resultater_160824_Klepp.pdf

Høstens første treningsløp - 16. aug

Postet av Orientering (gren) den 15. Aug 2024

Dette er første løp etter sommerferien :)

Kenneth Skarstein og Olav Abusland invitere til løp på Bjorå/Klepp sør, med samlingsplass på Klepp, rett over broa fra Stemhei på Moisund.

Kart:

Kartet er Bjorå/Klepp Sør. Kartene har 5 m ekvidistanse, og N-løypa printes i 1:5 000, C-løypa 1:7 500, A-løypene i 1:10 000