Resultatliste Høgås 30. aug 2024

Postet av Orientering (gren) den 30. Aug 2024

Heie 32 løpere stilte til start denne fine kvelden på Høgås. Det var litt kjøling når sola forsvant og noe bløtt i myrene, men terrenget og stemninga var aldeles nydelig.

Nesten rekorddeltagelse i den lengste løypa, med flere gjeste løpere fra fjern og nær. Himla moro!

Det var en av de som var desidert raskest i dag, Sigurd Oftedal fra Sandnes Orientering løp gjennom den 5,8 km lange løypa på under 3 kvarter.

I mellomlang vant tidligere landslagsløper Marianne Andersen på 37 min, ho er enda i opptrening etter skade. Det ble uansett en respektabel tid på 37,04.

I den korte løypa, som Idar mot normalt hadde lagt kort og  på greit C-nivå, var det kun 3 startende, unge Jorunn Refsnes var raskes der på rett over halvtimen.

Gledelig nok var det også 3 startende på nybegynner løypa, og to dyktige pappaer. Her har vi plass til mange flere.

Nydelig natur og fine løpe forhold på Høgås denne sensommer kvelden

Kanskje flere hadde ønsket å treffe på dette skiltet ute i terrenget :)

Takk for lån av skianlegg, og skihytte til arrangementet. Grunneier Trygve Jokelid er en av de skikkelig greie grunneierne som syns det er moro med aktivitet. Han var på plass under hele arrangementet og snakket med deltagere og arrangører.

Neste løp er på Slammen, 6.september, med Roald Tveit som løypelegger.