Hopprenn og samling i Trollbakken 27. og 28.mai

Postet av Otra IL den 25. Mai 2023

Til helga blir det masse aktivitet i Trollbakken. Det kommer hoppere langveisfra for en helg med hopping og moro. Agder og Rogaland skikrets arrangerer hopprenn både i Trollbaken og Sandrip.

Fredag kl 18-21 er det trening (åpent for alle om noen nye vil prøve)
Lørdag kl 09-14 er det trening (åpent for alle om noen nye vil prøve)
Søndag kl 1130 starter rennet med rekordmange påmeldte hoppere. 


Vi har kiosk, utstyr til låns om noen vil prøve og håper publikum tar turen til hopprennet på søndag.
På bildet ser vi Mika fra treningen på onsdag som prikker inn formen før en gøyal helg


Velkommen til Turorientering 2023!

Postet av Otra IL den 15. Mai 2023

Otra IL har nå publisert 2 turer for nedlasting på nett,  det er 10 poster på Bullsknuten og 10 poster på Syrtveit. Det vil bli totalt 50 poster, og turene publiseres så fort de er klare. Når alt er klart selges de som turpakker for nedlasting i turorientering.no og som konvolutter i salg på Intersport Evje.

https://www.turorientering.no/v/orienteering/organizer/212
Storfint besøk i bygda

Postet av Otra IL den 12. Mai 2023Regionlaget Team Elon Vest er denne veka  på treningsleir på Evje. Gjengen er samlet i de nye overnattingslokalene til Otra Portal AS, som ligger i det flotte klubbhuset til Otra IL ved Evje stadion. Sondre Rams fra Otra IL er tatt ut på laget for 2023/2024-sesongen, sammen med flere andre sørlendinger


Torsdag kveld var Sondre og gjengen på Team Elon vest på felles trening sammen med lokale løpere i Otra IL i den nye flotte 3,6 km lange rulleskiløypa. Det var veldig stor stas for ungdommen i Otra IL.


Flere av vår lokale virksomheter og sponsrer har stillt opp for å legge til rette for talentene, Egil på YX Evje har sponsa to middager, Skjeggedal på Spar Evje sponser mat og gjengen på Intersport Evje har sammen med skigruppa sponsa overnatting, som da Otra Portal AS har gitt hyggelige priser på.